Det laddade mötet med framtidens fordon – live!

Elbilsmässan samlar huvuddelen av marknadens alla laddbara bilar, och kompletterar med det senaste i laddteknik och elförsörjning. Här får besökarna en samlad bild av marknaden, och kan dessutom provköra flera av marknadens elbilar. Även du som säljer elektriska motorcyklar, elcyklar, skotrar och lekfordon har möjlighet att finnas på plats.

Mässor är traditionellt passiva tillställningar, där besökaren är hänvisad till att se och känna men inte på Elbilsmässan! Att prova en elbil är nämligen en aha-upplevelse som slår det mesta i fråga om både prestanda och komfort så vi kan garantera att mässans provkörningsdepå kommer att bli välbesökt!
 
YSTAD
Var: Österportstorg/Rådhusparken
När: 7/5 -22 kl 10-16
Fri entré för alla besökare. Mässområdet ligger i direkt anslutning till Gågatan i Ystad med ett 70-tal butiker och restauranger som är ”laddade” för ett nytt arrangemang.
 
LUND
Var: Nova Lund
När: 14/5 -22 kl 10-18
Fri entré. Nova i Lund är med sina 26.000 kvm en mycket populär mötesplats i den sydvästra delen av Skåne. Med ca 3,4 miljoner besökare årligen attraherar Nova såväl shoppingsugna som de som vill äta en god lunch tillsammans med vänner och familj. Närheten till Lund City med sin unika stadskärna bidrar också till dragningskraften.
Minst 10.000 personer besöker Nova Lund en ”vanlig” lördag, ta chansen och träffa dem på ELBILSMÄSSA LUND! 
 
ARRANGÖR
HS Event AB, ORG.NR 559276-6496.

Vill du ställa ut på mässan?

Ring Stefan Svensson 0705720485 eller Peter Hansen 0763243496.

Scroll to Top